La diputada de la CUP Maria Sirvent ha rebutjat de ple la decisió de la Oïdoria de Comptes del Parlament de no retribuir els sis diputats afectats per la interlocutòria del Tribunal Suprem, que els suspèn de funcions, des del dia que es va notificar formalment al Parlament.

"Si els òrgans administratius ja han decidit que la interlocutòria diu que els diputats estan suspesos, quina capacitat d'acció política tenim aleshores? Què discutim?", s'ha preguntat la diputada dels cupaires en roda de premsa.

"Ja està: la interlocutòria s'aplica directament; el Parlament, res a dir; ens aguantem i per tant l'aritmètica del Parlament ha quedat modificada per una decisió administrativa", ha dit. Els cupaires no són partidaris de la substitució de diputats.

"Som en un espai on es pot exercir acció política o és un miratge i només obeïm decisions administratives? Per què ens ha votat la gent? Què fem al Parlament?", ha insistit.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat