El diputat de la CUP en el Parlament Vidal Aragonés ha desafiat JxCat i a ERC a fer als 'cupaires' una "proposta" formal sobre la formació del pròxim Govern, i ha declinat valorar les negociacions per a la investidura.

Ho ha dit en una roda de premsa en el Parlament sobre la situació de les falses cooperatives, on no ha volgut entrar en detalls sobre la investidura defensant que l'objecte de la compareixença pública era per una altra qüestió.

"Respecte a la conformació de Govern, el que venim plantejant és que ens faci una proposta, però no volem parlar en cap cas de la conformació del Govern", ha conclòs el diputat dels cupaires.

Immersos en negociacions

JxCat, ERC i la CUP es troben immersos en les negociacions per desencallar la investidura i en aquests moments el que ara per ara generaria més consens entre els tres grups seria presentar una proposta de resolució en el Parlament per "legitimar" Puigdemont.

Vidal tampoc no ha volgut entrar en la qüestió de si l'exdiputada dels anticapitalistes en el Parlament Anna Gabriel es troba a Veneçuela a pocs dies d'haver de declarar davant del Tribunal Suprem davant del jutge que instrueix la causa sobre el procés independentista.