Coscubiela, al faristol del Parlament després del discurs d'investidura /CB

El portaveu i home fort de CSQP al Parlament, Joan Coscubiela, ha carregat durament contra el discurs d'investidura d'Artur Mas pronunciat aquesta tarda. Segons Coscubiela, Mas ha tingut una "intervenció sense d'autoritat moral" i que ha arribat a ser "esperpèntic".

"El programa electoral presentat per Mas neix mort", ha afegit Coscubiela per acusar el candidat a la presidència de "negar el diàleg a Catalunya". "Es planteja un referèndum no perquè la ciutadania decideixi sinó perquè ratifiqui el que ja ha decidit el senyor Mas en el seu nom", ha sentenciat.

Per a Coscubiela, Mas ha pronunciat una "una intervenció sense d'autoritat moral" i sobretot li ha retret que es presenti com "un líder" quan està rodejat de sospites de corrupció. "La sensació és que el senyor Mas s'ha dirigit a uns ciutadans amb amnèsia col·lectiva per les seves juguesques", ha emfatitzat.

"La intervenció més esperpèntica ha estat quan ha parlat de crear el banc central català i l'agència de seguretat social de manera unilateral", s'ha mofat Coscubiela que considera que Mas ha començat a parlar com "expresident".