Ciutadans podria apostar pel peruà Mario Vargas Llosa com a proper cap de llista de cara a les eleccions a la Comunitat de Madrid de l'any vinent. El Premi Nobel de Literatura podria ser el candidat a la Presidència de la Comunitat de Madrid, segons explica La Sexta. 

Tot i que s'han de celebrar unes primàries per trobar el candidat, Vargas Llosa comptaria amb el suport del partit per sortir escollit. Aquesta notícia arriba uns dies després que sortís el nom de l'exprimer ministre francès Manuel Valls com a candidat a l'alcaldia de Barcelona per Ciutadans.

De fet, dissabte passat, el líder de Cs, Albert Rivera, va anunciar més fitxatges d'independents per a les llistes del partit, ho va dir davant diversos càrrecs de la formació: "Us demano que ho entengueu i m'ajudeu".

Vargas Llosa, que té la nacionalitat espanyola, manté un estret vincle amb Cs, de fet, a les darreres eleccions catalanes va fer campanya amb la formació i va participar en un acte amb Manuel Valls i Inés Arrimadas.

La setmana passada, l'escriptor va estar en un col·loqui a Buenos Aires on va entrevistar el president d'Argentina, Mauricio Macri, i el seu homòleg xilè, Sebastián Piñera. Albert Rivera es reunirà amb aquests dos mandataris la primera setmana de maig en un viatge a l'Amèrica Llatina.