El Grup Parlamentari Popular donarà suport a la creació d'una comissió d'investigació en l'Assemblea de Madrid sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després que el portaveu de Ciutadans (Cs), Ignacio Aguado, li donés un ultimàtum de 48 hores perquè, si no li donava suport, exigiria la dimissió de la dirigent madrilenya.

"Una vegada presentada la iniciativa de creació d'una Comissió d'Investigació davant de la Taula de l'Assemblea de Madrid, i si és conforme al Reglament al seu objecte i normes, donarem suport a la seva creació. Com sempre", ha assegurat el PP Comunitat de Madrid en el seu compte de twiter sota el hashtag "#sinmiedoalaverdad".

Aguado, aquest matí, va imposar al PP que donéssuport a aquesta comissió, i que triessin en 48 hores entre "donar suport a la comissió o la dimissió" de Cifuentes.

Mariano Rajoy ha reafirmat avui la seva confiança en Cifuentes, encara que de forma més tèbia que en jornades anteriors, i ha deixat clar que és la justícia qui ha de donar el seu veredicte. Per la seva part, el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijoo, ha manifestat la seva confiança en Cifuentes i ha dit que el cas no afecta la credibilitat del PP, però també ha puntualitzat que "si Cifuentes no té un màster, no ens ha dit la veritat".