La Crida ha convocat una consulta interna entre avui i demà per votar si Jordi Sànchez pot ser el cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions generals. El resultat serà vinculant.

La Crida ha informat en un comunicat que Sànchez, president de la Crida, ha rebut la proposta per encapçalar aquesta candidatura i que vol consultar-ho als adherits a la formació.

"Abans de donar el sí o no definitiu, Sànchez vol saber què n'opina la gent de la Crida atès que l’entitat no es presenta en aquestes eleccions. Per aquest motiu, iniciem una nova consulta que durarà 24h i que començarà des d’ara mateix i acabarà demà dissabte a les 19h. Hi podran votar els adherits, fundadors i associats i serà només telemàtica. El resultat de la pregunta serà vinculant", ha indicat la Crida en la nota.

La pregunta que es fa als associats és: "Consideres oportú que Jordi Sànchez encapçali la candidatura de Junts per Catalunya per la circumscripció de Barcelona al Congrés?"

Segons la Crida, Sànchez "vol conformar una candidatura oberta i transversal". 

Quan feia prop d'una hora de consulta, Jordi Sànchez ha indicat que s'havia superat la xifra de 2.000 vots. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat