La secretària general del PP i exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, no s'ha descartat aquest dimecres en la carrera per succeir Mariano Rajoy com a president de la formació i ha recalcat que encara ni tan sols no s'ha convocat el congrés extraordinari que ha d'elegir el successor. Segons ha afegit, es tracta d'una "decisió personal" que ha de prendre.

"Estem en el procediment i el que hagi de ser serà, però avui no és el dia de parlar d'aquest tema. Sens dubte no ho és per a mi", ha manifestat Cospedal en una entrevista en Onda Cero, que ha recordat que fins dilluns no se celebrarà una Junta Directiva que convocarà aquest conclave extraordinari.

Preguntada expressament pel seu futur i què farà, la secretària general del PP del PP ha respost: "És una decisió personal que he de prendre i quan la prengui la comunicaré". Segons ha afegit, aquesta decisió depèn d'ella mateixa i de les seves "circumstàncies personals i familiars" perquè "hi ha moments en la vida en què un es planteja el que vol fer".

Presència en els mitjans

La secretària general del PP té una atapeïda agenda el dia després de la dimissió de Mariano Rajoy com a president de la formació. En només un matí, l'exministra de Defensa concedeix quatre entrevistes (TVE, Onda Cero, Telecinco i La Sexta) en el que podria ser la forma de la qual era una de les mans dretes de Rajoy per postular-se a la presidència del PP.

En un lapse de quatre hores, Cospedal apareixerà en quatre programes de ràdio i televisió: va al programa Los desayunos de TVE, a Más de Uno (Onda Cero), El programa d'Ana Rosa (Telecinco) i Al rojo vivo (La Sexta).