Una altra figura destacada de l'àmbit polític ha caigut malalt de coronavirus. Es tracta de l'exalcalde de Badalona Xavier García Albiol. que s'afegeix així al president Torra i el vicepresident Aragonès. Ell mateix ho ha anunciat en un vídeo que ha publicat al seu compte de Twitter en el qual assegura que li han comunicat que ha donat positiu a la prova del Covid-19. "Estic Infectat", explica. 

El dirigent popular aprofita la gravació per adreçar-se a les "desenes de persones" amb qui "lamentablement" ha estat en contacte els últims dies. "He donat mans i petons", apunta, i avança que són tants que "serà impossible avisar-los a tots". Per això, diu, ha difós el missatge per xarxes, perquè tots els qui s'han relacionat amb ell darrerament prenguin precaucions. 

Segons explica, des de que va començar a notar els símptomes que aplica el protocol d'aïllament per evitar tota mena de contactes, també amb les persones que conviu a casa. Albiol afirma que segueix tenint mal de cap, malestar general i mal de coll. I que la febre li ha baixat una mica. "És el que hi ha, és el que toca". 

Alhora, l'excap de files del PP a Catalunya trasllada el seu agraïment per la feina dels professionals sanitaris, especialment la dels qui l'han tractat, a l'Hospital municipal de Badalona. "Estan sobrepassats, saturats, així que molts ànims", conclou.