Malgrat que el PSC ja ha eliminat el compte oficial a Twitter del ja exalcalde de Badalona, Álex Pastor, el material audiovisual ha corregut en les últimes hores. Aquestes setmanes de confinament, Pastor es gravava des de casa o al seu despatx de l'Ajuntament per alertar la ciutadania sobre el perill del coronavirus i alliçonava aquells que decidien saltar-se el confinament. La seva detenció la passada nit a Barcelona per no respectar l'estat d'alarma i conduir ebri, trenquen amb el discurs que ell mateix reiterava contínuament.

Un exemple és aquesta declaració: "Això no pot ser, hem de ser responsables i conscients del que està passant. En concret, ahir que feia bon temps, hi havia persones que sortien al carrer tranquil·lament. Fins i tot a banyar-se a la platja. Actituds irresponsables que ens posen en perill a tots i totes. El problema no és només que al sortir al carrer et puguis contagiar. És que tu, sense saber-ho, ens contagies als altres". 

O aquest altre: "La veritat és que la majoria de persones estan fent cas i complint amb el confinament. Sempre hi ha persones que es creuen més espavilades que els altres i que no han de complir". Uns vídeos que sempre gravava en castellà i mai en català. Una actitud que ja li havia recriminat la ciutadania, fins i tot la darrera Nit de Reis, quan es va dirigir als nens i nenes, davant els Reis d'Orient, únicament en aquesta llengua.

El seu passat més recent ha quedat en evidència. També el secretari general del PSC, Miquel Iceta, que lloava unes actituds de Pastor que no va acabar complint: "A Badalona ha anat bé amb alcaldes socialistes, jo crec que aquests mesos amb Álex Pastor ha anat per feina i no per altres coses. I si pogués governar sol, seria el millor".