Finalment Carmen Calvo té coronavirus. Després d'una primera prova, on segons La Moncloa va donar un negatiu "no concloent", la vicepresidenta espanyola s'ha sotmès a un segon test, que ha donat positiu. La dirigent socialista es troba hospitalitzada des de diumenge a la tarda en una clínica concertada de Madrid per una infecció respiratòria. Aquest nou cas se suma al de les ministres d'Igualtat i Política Territorial, Irene Montero i Carolina Darias, que ja havien estat diagnosticades. Begoña Gómez, esposa del president Pedro Sánchez, també va donar positiu.

Segons informen des de La Moncloa, la vicepresidenta espanyola ha donat positiu en una segona prova, que li va ser realitzada aquest dimecres. "La vicepresidenta havia tingut en proves anteriors un resultat negatiu, però, a judici mèdic, l'última no proporcionava dades concloents", assenyalen des de l'executiu. El seu equip indica que la dirigent socialista "evoluciona favorablement i rep el tractament mèdic prescrit". Continua a la clínica, en protocol d'aïllament i quarantena.

Segons van informar des de la Moncloa aquest dilluns, la dirigent socialista va acudir diumenge a la tarda a la Clínica Ruber de Madrid i, "després de les proves mèdiques fetes, els facultatius van decidir que s'hi quedés per rebre el tractament prescrit per a la infecció respiratòria". Des de l'executiu espanyol van precisar que "entre les proves mèdiques fetes, s'ha fet el test del coronavirus", que finalment ha donat negatiu.

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món