Els presentadors Jaïr Domínguez i Peyu, i l'actor Eduard Biosca, conegut pel seu personatge del "senyor Bohigues" han fet un comunicat irònic cridant a sortir al carrer per manifestar-se en la Diada. Sota una estelada negra de no-rendició, els tres han fet una crida a la màxima mobilització. "Ciutadans de Catalunya, estem aquí per fer un comunicat oficial. Volem dir bàsicament que -no sé si us n'heu adonat- que o sortim tots al carrer, cada dia, o ho perdrem tot. També té delicte que us ho haguem de dir nosaltres. Que algú dimiteixi, això és també el que venim a dir. I que us ho hagin de dir el tres tius més burros de Catalunya realment ho trobo trist per part vostra", han indicat entre tots tres.

1️⃣1️⃣ Diada 2022: Com serà? Tot el que se sap de la manifestació de l'11 de setembre

🚶 Manifestació 11 de setembre a Barcelona: Recorregut per la Diada 2022

Mentrestant, l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat diverses modificacions del trànsit amb motiu de la manifestació de la Diada, que ocuparà el Paral·lel i després circularà pel passeig Colom i fins a l'Estació de França. El consistori prohibeix l'estacionament a diversos carrers durant tot el cap de setmana i habilita espais com a zona de parada dels autocars que portaran manifestants d'arreu del país. Diumenge a la tarda s'aïllarà del trànsit a l'avinguda Paral·lel i durant l'horari de la manifestació, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, es prohibirà la circulació de vehicles per totes les vies que conformen la zona de concentració i el recorregut.

Algunes zones, però, estaran tallades abans, segons informa l'ACN. Des del dissabte a les sis de la matinada i fins a les dotze de la nit del diumenge es prohibirà aparcar a l'avinguda Marquès de l'Argentera (ambdós costats), entre passeig Picasso i Pla de Palau. Des de les deu del matí i fins a les nou de la nit de l'Onze de Setembre també estarà prohibit aparcar al passeig Isabel ll (costat mar), entre Pas Sota Muralla i Pla de Palau.

Pel que fa a les zones habilitades com a parada d'autocar seran a l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, al carrer Tarragona, al carrer Aragó, a l'avinguda Rius i Taulet, a l'avinguda de l'Estadi o a la carretera de Miramar, entre d'altres.

D'altra banda, per l'acte institucional de la Generalitat, a partir de les vuit del vespre i fins a la mitjanit es tancaran els accessos interns a peu per la zona monumental des de la Font Màgica fins al MNAC. La nit de l'Onze de Setembre queda suspès l'espectacle de la Font Màgica.