Concentracions i mostres de rebuig arreu de Catalunya contra l'empresonament preventiu i sense fiança de set membres dels CDR acusats de terrorisme. Sabadell, la població on més persones van detenir, ha encapçalat de nou les mobilitzacions, que també s'han dut a terme a Barcelona i a les principals poblacions catalanes. Centenars de persones ha sortit al carrer en ciutats com Girona, Lleida, Tarragona o Vic, entre d'altres.

A Barcelona hi han participat unes 2.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, que, convocades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i els CDR a la plaça Sant Jaume, s'ha acabat desplaçant cap a la prefectura de la policia espanyola a la Via Laietana. Els manifestants han cridat consignes com 'Buch dimissió', 'vaga general' i 'davant la repressió, mobilització', alhora que s'han sentit càntics populars com 'L'estaca' o 'Els Segadors'.

També s'han desplegat pancartes on es llegia 'Llibertat detingudes' i 'Organitzem la ràbia', així com cartells de 'Que se'n vagin'.

A Sabdell, on hi ha assistit 3.000 persones, familiars dels detinguts han denunciat la situació i ha negat les vinculacions entre independentisme i terrorisme. "L'estat ens ha pres a les nostres familiars, les han segrestat", han denunciat en una roda de premsa molt emotiva.

A Girona han estat un miler, mentre que a Tarragona han estat 300 i a Lleida 200, sempre segons les policies locals d'aquestes poblacions.