Les contradiccions en els discursos dels comuns no són cap novetat. Si bé és cert que ha estat complicat posar-se d'acord en els diferents terrenys polítics, també ho és que ara diuen coses completament diferents dins del Parlament.

Mentre que ahir el diputat de Catalunya Sí que es Pot Joan Coscubiela carregava contra la conferència a Brussel·les protagonitzada pel president del Govern, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, avui Joan Josep Nuet, un altre diputat de la formació, ha volgut mostrar la seva conformitat amb l'acte del Govern.

Coscubiela deixava anar ahir a Twitter que "és molt probable que avui a Catalunya s'hagi aconseguit el rècord Guinness de persones jugant simultàniament a fer-se trampes al solitari", però el seu company Nuet ha volgut mostrar la conformitat de la seva formació per la conferència que ahir va protagonitzar el Govern a Brussel·les. 

"Sàpiguen que tenen el nostre suport en l'acte de pedagogia que el Govern va dur a terme ahir a Brussel·les", ha transmès al conseller d'Afers Exteriors abans de fer la pregunta que li pertocava durant la sessió de control.