Continua la mala maror a Junts pel Sí arran de la cleca de la portaveu de Salut de JxSí al conseller Antoni Comín al digital del sector Redacción Médica. En una entrevista a TV3, el conseller de Salut ha criticat les declaracions de Montserrat Candini on afirmava que Comín està més preocupat per acontentar l'esquerra que no pas el pacient, i que la suposada privatització de la sanitat catalana no és real. Comín li ha retret que faci oposició des del càrrec. 

"Si no estàs d'acord amb el que fa un conseller no pots tenir aquesta responsabilitat", ha manifestat Comín, que ha afegit que no es pot fer oposició des del grup que dóna suport al govern perquè no té sentit. Tot i això, el conseller ha assegurat que està segur que Candidni es penedeix d'haver fet aquestes declaracions. "Segur que està penedida, la frase és desafortunada", ha subratllat Comín, que ha assegurat que té bona relació amb la portaveu però que "és una dona molt impulsiva". 

Comín ha criticat les declaracions no només perquè anaven contra ell, sinó també perquè assegura que no entén les desprivatitzacions "incomodin a part de Junts pel Sí". El conseller ha assegurat que les mesures per desprivatitzar estan detallades al pla de govern i al pla de xoc aprovat al Parlament per Junts pel Sí i la CUP. A més, assegura que ho va discutir amb l'anterior conseller del PDECat, Boi Ruiz, i que tots dos hi estaven d'acord. 

No és l'únic, Comín també diu que les privatitzacions d'hospitals es van fer en l'últim any del tripartit i que el que s'està fent és tornar als sistema sanitari de LOSC, impulsada pel convergent Xavier Trias i aprovada al parlament per unanimitat. A més, ha dit que "un liberal de veritat mai defensarà que una empresa privada visqui del pressupost públic". "El que no se’m pot demanar és salvar una empresa privada, encara que sigui salut", ha defensat Comín.