L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat per carta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que convoqui demà una reunió del patronat del Consorci del Palau de la Música per "replantejar el posicionament en el procediment judicial del cas Palau" i acusar CDC.

En la carta, a la qual ha tingut accés El Nacional, Colau assenyala a Puigdemont el deure, com a representants de l'administració pública, de "col·laborar a aclarir completament els fets perpetrats en el conegut cas Palau amb la corresponent exigència de totes les responsabilitats que es derivin".

WhatsApp Image 2017 05 15 at 20.10.48

"Això implica, entre d'altres mesures, dirigir l'acusació contra totes les persones i organitzacions sobre les quals recauen indicis raonats d'actuacions irregulars que han quedat acreditades al llarg de la vista oral", escriu l'alcaldessa en una clara referència a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

El Consorci del Palau de la Música -format per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Ministeri de Cultura i l'Associació Orfeó Català- va rebutjar divendres passat la proposta del consistori de presentar acusació contra CDC, en una reunió en la qual no estaven els representants de l'Estat.