La votació d'Inés Arrimadas aquest diumenge a l'escola Ausiàs March a l'Hospitalet de Llobregat ha portat cua. Després d'exercir el vot, Arrimadas ha saludat una membre de la mesa i aquesta li ha negat la salutació.

La xarxa s'ha fet ressò de les declaracions de la candidata de Cs per Barcelona al Congrés, fent victimisme per l'escena. El sociòleg Salvador Cardús ha comparat el gest d'aquest matí amb la negativa d'Arrimadas a reunir-se amb el president Quim Torra al Palau de la Generalitat. Cardús ha conclòs considerant a la candidata de Ciutadans "mala gent". 

En la mateixa direcció ha tuitejat Bea Talegón que considera "comprensible i mostra de dignitat" no donar la mà a Arrimadas. Talegón defensa aquesta posició afirmant que "qui m'insulta i em difama, no em ve a gust saludar-lo", fins i tot amb càmeres de televisió per mig. 

D'altra banda, la politòloga Astrid Barrio reconeix que li entristeix veure imatges com la produïda aquest matí. Barrio afirma que "convertir l'adversari polític en enemic és perillós" i reclama responsabilitat als polítics per adonar-se'n i abandonar aquests comportaments.