El Partit Popular de Catalunya ha tornat a un dels clàssics de l'estiu quan falten pocs dies per a l'11 de setembre reclamant que la festivitat de la Diada passi al dia de Sant Jordi.

El president del PP català, Alejandro Fernández, ho ha manifestat a través d'un missatge al seu compte de Twitter assegurant que la raó d'aquesta petició "no és capritxosa", ja que segons Fernández Sant Jordi "és festiu de debò" i "no divideix ningú ni hi ha res a discutir sobre la veracitat de la història". I ha afegit que "sempre és un dia alegre".

Al seu torn, el secretari general del PP de Catalunya, Daniel Serrano, també s'ha sumat a les reivindicacions indicant que els populars tornaran a absentar-se dels actes institucionals de la Diada perquè "han degenerat en una mena d'aquelarre separatista que no té cap mena de sentit".Daniel Serrano PP Europa Press

Secretari general del Partit Popular de Catalunya, Daniel Serrano. / Europa Press

Serrano ha subratllat en una entrevista a Europa Press, que el PP no és l'únic que no participa en els actes i que "una part important de la societat catalana aprofita la Diada per gaudir dels últims dies de platja en lloc d'involucrar-se amb els actes oficials de la Generalitat".

I ha ironitzat convidant la gent que el proper 11 de setembre "vagi a veure l'última pel·lícula de Tarantino, que serà molt més interessant que acudir a la Diada".