Mentre el president del Parlament Roger Torrent sol·licita al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena que permeti la investidura de Jordi Sànchez, Ciutadans demana que es desconvoqui el ple. El grup parlamentari ha registrat un escrit on sol·licita a Torrent i a la Mesa que l'anul·lin. En declaracions als periodistes, el portaveu de la formació Carles Carrizosa ha assenyalat les dificultats que suposa investir Sànchez: "Tots sabem que aquest dillun el ple no se celebrarà". Carrizosa ha assenyalat que el més probable és que no hi hagi una decisió sobre si Sànchez pot o no acudir a l'hemicicle abans de dilluns i és per això que ha remarcat que "el més idoni és desconvocar el ple" i evitar que el Parlament "s'obri només per cometre il·legalitats".

Crític amb el pacte JxCat i ERC

Carrizosa també ha carregat contra l'acord de legislatura al que han arribat JxCat i ERC. Ha assegurat que no es podrà dur a terme i que les dues formacions ho saben: "continuen mentint", ha sentenciat. Ha lamentat que JxCat i ERC continuin prometent la República i que després, quan hagin de comparèixer davant la justícia canviïn d'opinió: "Tot això que diuen són mentides. Quan arribin davant del jutge diràn coses ben diferents".

L'acord entre JxCAT i ERC insisteix implementar una república a Catalunya a través d'un procés constituent que es validaria a través d'una multiconsulta.