Indignació a Ciutadans (C's) per les informacions revelades per Crític segons les quals l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias va utilitzar diners de l'Ajuntament per pagar-se un viatge a Menorca per assistir a la boda de la filla de l'expresident de la Generalitat, Artur Mas. El regidor de C's Francisco Sierra, en declaracions a El Nacional, ha demanat que "o bé Trias o bé CiU assumeixin la despesa i la retornin a les arques municipals".

Les explicacions de Trias aquest matí a BTV, en què ha reivindicat que es tractava d'un viatge institucional com alcalde, no valen pels de Carina Mejías. "S'ha carregat a l'erari públic un viatge de caràcter privat que no és justificable en un alcalde", ha reblat Sierra. 

Amb tot, el regidor creu que Trias hauria d'assumir l'error i donar explicacions i disculpar-se davant dels barcelonins. En aquest sentit, el que sí que no diuen des de la formació taronja és si el fet hauria d'implicar la dimissió de les seves responsabilitats com a regidor i líder de CiU a l'Ajuntament de la capital catalana.