L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, haurà de declarar aquest dilluns, 1 d'octubre, als jutjats de Girona arran de la denúncia per amenaces que va presentar el passat mes d'abril contra un simpatitzant de Ciutadans que la va amenaçar a través d'un missatge privat per Facebook, segons ha pogut saber El Nacional.

"Estàs boja, tia. La pallissa que et van donar l'1 d'octubre, segons tu, encara no saps el que és una pallissa però ho sabràs i en parlaràs amb raó", es pot llegir en el missatge que l'alcaldessa va rebre el 10 d'abril passat a través d'un messenger de la xarxa social.

El missatge, signat per José Luis, tenia com a imatge de perfil un logotip taronja amb la marca de Cs Afiliados. 

WhatsApp Image 2018 09 28 at 18.43.01

L'alcaldessa va informar la policia municipal de Girona que va comprovar que el perfil amb aquest nom corresponia a una persona que no viu a Girona, ni hi ha viscut mai, sinó que resideix a les comarques tarragonines; que és simpatitzant de Ciutadans i unionista, segons es desprèn de les imatges que penjades al seu perfil.

Finalment es va obrir un instrucció per amenaces (lleu) i aquest dilluns haurà d'anar a declarar al migdia l'alcaldessa.