La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, s'ha reafirmat en la seva versió sobre la presumpta falsificació del màster a la Universitat Rey Juan Carlos. "Ratifico punt per punt totes les meves declaracions", ha declarat la presidenta.

En una roda de premsa a la Convenció Nacional del Partit Popular a Sevilla, la popular ha explicat que no dimitirà, ja que afirma no haver comès cap il·legalitat. "He dit la veritat i no he mentit en absolutament res. Totes les qüestions que han sortit pertanyen a la gestió i administració interna de la mateixa Universitat", ha apuntat la presidenta.

Per aquest motiu, Cifuentes ha explicat que considera una "bona notícia" que s'hagi judicialitzat el cas i ha afirmat que confia en la Universitat i la fiscalia. "Són els tribunals qui han de decidir si hi ha delicte, arribar fins al final i determinar les responsabilitats", ha explicat la popular. 

Aquestes declaracions han arribat hores després que el rector de la Universitat, Javier Ramos, anunciés que hi ha "indicis clars de delicte" i hagi confirmat que ni l'acta ni la memòria del treball final de màster consten al registre. Per aquest motiu, Ramos ha explicat que la Universitat ja ha presentat tota la informació disponible sobre el cas a la fiscalia de Móstoles. A més, el rector ha negat haver demanat "interferir, modificar o manipular" l'acta, tal com havia afirmat el director del màster, Enrique Álvarez Conde.