El rector de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, ha anunciat que ja ha presentat tota la informació disponible sobre el cas del màster de Cristina Cifuentes a la Fiscalia de Móstoles. A més, ha defensat "l'actuació rigorosa i eficient" de l'equip de govern de la Universitat per aclarir la situació.

"Hi ha indicis clars de delicte. L'acta no consta al registre ni ha estat entregada la memòria del treball de màster", ha afirmat Ramos. Per aquest motiu, el rector ha explicat que la Universitat es posarà a disposició de la justícia i seguirà amb la investigació fins que "s'aclareixi tota la veritat".

Respecte a les declaracions d'aquest matí del director del Màster en Dret Públic de l'Estat Autonòmic de la Universitat Rey Juan Carlos, Enrique Álvarez Conde, el rector ha afirmat que el que s'explica és "rotundament fals" i obre la porta a prendre mesures legals contra aquestes paraules que atempten contra la seva "honestedat".  El director ha explicat que Ramos li va requerir "reconstruir l'acta" del tribunal que hauria examinat el Treball Final de Màster de Cifuentes. 

Álvarez Conde ha declarat que, després que es fes públic l'escàndol el dia 21 de març, el rector va demanar-li que "calia trobar un document" que reconstruís una hipotètica acta. "Li vaig fer cas per la meva responsabilitat institucional i vaig intentar reconstruir l'acta que se li va enviar al rector a la tarda i al subdirector del gabinet de premsa", ha explicat el director. D'aquesta manera, ha reconegut que es va realitzar una acta amb firmes falsificades i sense segells de la Universitat.

D'altra banda, el Partit Popular ha anunciat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, compareixerà aquesta mateixa tarda a dos quarts de quatre. Segons ha informat el coordinador general del PP, Fernando Martínez Maillo, Cifuentes “ha donat i seguirà donant explicacions” sobre l’obtenció del màster.