L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes ha comunicat a la presidenta de l'Assemblea de Madrid, Paloma Adrados, que després de la seva renúncia a continuar dirigint el Govern regional continuarà com a diputada amb "dedicació exclusiva".

Així consta en l'escrit que es registre ahir a la tarda, en concret, a les 16.05 hores, a l'Assemblea, fent-se efectiva la dimissió comunicada aquest dimecres al matí als mitjans de comunicació.

En l'escrit, enviat a Adrados, Cifuentes s'adreça a ella com a "estimada Paloma" i apareix ratllada la paraula inicial "presidenta", com es dirigia en principi a la màxima responsable de l'Assemblea.

Continua assenyalant que després de la seva "renúncia" al càrrec de presidenta de la Comunitat de Madrid, li comunica que des que es faci formalment efectiva, la seva dedicació com a diputada en l'Assemblea de Madrid serà en règim de "dedicació exclusiva". Acaba l'escrit enviant-li una "forta abraçada".

Fonts populars han assenyalat que de moment Cifuentes manté tant l'acta de diputada com la presidència del PP de Madrid, una cosa que ja ha comunicat als seus companys de Grup i a la direcció del partit madrileny.