Motius mèdics. Aquest és el nou argument de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes per evitar de totes totes anar a declarar al jutjat com ho havia de fer avui a les 9 hores pel cas de les irregularitats del màster en Dret Autonòmic i Local de la Universitat Rey Juan Carlos

Ara bé. Cifuentes s'haurà de sometre a una visita mèdica a les 12 hores acompanyada per tal d'acreditar els motius que al·lega per ordre de la titular del Jutjat d'Instrucció número 51 de Madrid, María del Carmen Rodríguez-Medel.

De moment, la declaració ha quedat posposada al 23 de juliol a les 16.30 hores.

Cifuentes havia d'acudir al jutjat després que la magistrada decidís aquest dilluns desestimar la declinatòria sol·licitada per la seva defensa d'anul·lar la cita d'avui a l'espera que el cas pogués portar-se al Tribunal Suprem per investigar el succeït amb els mateixos estudis del candidat a presidir el PP Pablo Casado, amb condició d'aforat.

Cifuentes havia d'acudir al jutjat després que la magistrada decidís aquest dilluns desestimar la declinatòria sol·licitada per la seva defensa d'anul·lar la cita d'avui a l'espera que el cas pogués portar-se al Tribunal Suprem per investigar el que va passar amb els mateixos estudis del candidat a presidir el PP Pablo Casado, amb condició d'aforat.