La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, no ha descartat aquest dissabte ser la candidata del PDeCat o de l'espai de JxCat en les properes eleccions catalanes. Així ho ha donat a entendre en una entrevista a Rac 1, on també ha volgut deixar clar que és un debat que haurà de decidir el partit a través dels seus "mecanismes d'elecció". "Quan arribi el moment, que el partit faci la seva elecció", ha afegit, sense dir si faria el pas o no de presentar-se.

Malgrat tot, la consellera ha defensat que li agradaria que les eleccions "triguessin en arribar" perquè "encara hi ha molta feina a fer". Tot i això, ha aclarit que la situació no és "normal" per culpa de la "repressió" i que, per tant, "el que consideri el president" li semblarà "bé". "Hi ha un atac contra les institucions, no podem fer com que aquí no passa res", ha defensat, tot i reconèixer també que aquesta setmana les relacions dins el Govern han millorat.

"Sembla que hi ha anticicló, però haurem d'esperar a mirar per la finestra per veure si fa sol", ha dit, en referència al cert apaivagament de la crisi entre JxCat i ERC.