Una manifestació dels CDR ha començat a circular a partir de les 20 hores des de l'Arc del Triomf en direcció a la plaça Urquinaona de Barcelona. I han cremat simbòlicament l'Estat espanyol. Després han anat fins als Jardinets de Gràcia, on han creuat contenidors al mig del carrer.

Concentració dels CDR

Els concentrats, alguns d'ells encaputxats, han començat la protesta brandant torxes i un ninot amb la cara del rei Felip VI.

Acte simbòlic dels CDR

I després han protagonitzat un acte simbòlic en què han "condemnat a la foguera" l'Estat espanyol.

 

Després de concentrar-se a Arc de Triomf, coincidint amb el final de l'acte de l'esquerra independentista, els CDR han marxat fins al monument a Rafael Casanova, on han cremat un ninot amb les cares de Felip V i VI i diverses caixes amb logos de les empreses de l'Ibex 35.

CDR cremen un ninot de Felip VI i caixes amb logos de l'Ibex 35

Justament abans, Roger Español ha llegit un manifest que repassava la repressió història de l'Estat contra Catalunya. Durant la concentració s'han escoltat lemes com 'Urquinaona, ho tornarem a fer' o 'Que torni Terra Lliure'.

Després els CDR han circulat cap a la plaça Catalunya i han girat cap al passeig de Gràcia en direcció a aquest barri.

Un centenar de persones han arribat a Jardinets de Gràcia, on han creuat contenidors cap al Carrer Gran. Diversos contenidors han cremat. Els Mossos haurien fet dues detencions.

Barricada dels CDR a Gràcia

Segueix en directe les concentracions de la Diada 2020