Els sindicats CCOO i UGT no descarten sumar-se a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC per al dimecres 8 de novembre. En declaracions a Catalunya Ràdio, el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, ha explicat que en aquest sindicat "hi ha gent que en vol fer i altres que no en volen fer". Per la seva banda, la portaveu de CCOO a Catalunya, Montse Ros, ha explicat que treballen per trobar una mobilització "més àmplia" que pugui permetre "treure de la presó" els líders de l'ANC i Òmnium i els vuit consellers destituïts.

Davant l'anunci de vaga de la Intersindical, que fa una crida a l'aturada el 8 de novembre vinent, tant CCOO com UGT coincideixen que la resposta ha de ser "la més àmplia possible". Ros ha explicat que aquest divendres hi ha una reunió de la direcció en què s'anirà concretant la posició del sindicat, que encara no està definida. El secretari general ha apuntat que el "camí" és "trobar una resposta el més àmplia i plural possible", com per exemple l'aturada de país del 3 d'octubre.

"Estem molt emprenyats i molt tocats però creiem que cal una resposta serena", ha afegit Ros, qui ha fet una menció especial a Dolors Bassa, que va ser secretària general de la UGT a les comarques gironines. Per la seva banda, la portaveu de CCOO, Montse Ros, ha dit que al sindicat estan molt "preocupats i indignats", ja que estem davant d'un projecte "autoritari no només per a Catalunya sinó també per a Espanya i per a Europa". La portaveu ha afirmat que no descarten sumar-se a la vaga, però ha afegit que es tracta d'un problema "que supera de molt l'àmbit laboral i no ens agradaria que incrementés el greu problema laboral que ja tenim".