El grup Catalana d'Occident ha comunicat a la Comissió nacional del Mercat de Valors (CNMV) que el consell d'administració de l'asseguradora reunit aquest dimarts ha decidit el trasllat de la seva seu social de San Cugat del Vallès (Vallès Occidental) al Passeig de la Castellana, 4 de Madrid. L'asseguradora afirma que amb aquesta decisió el grup ''garanteix'' que la seva activitat es pugui seguir desenvolupant ''amb normalitat, en un marc estable i en un entorn de seguretat jurídica i econòmica'' sense que els el clients i l'activitat de la companyia ''es vegin afectats per l'actual conjuntura política i social''. Catalana d'Occident afegeix que el canvi de seu social ''no implica trasllat d'empleats''.

El grup Catalana d'Occident, fins ara amb seu a Sant Cugat del Vallès, és un grup assegurador internacional amb més de 150 anys d'història que està present en més de 50 països. 

En el primer semestre d'aquest any, el grup va obtenir un resultat consolidat de 190,2 milions d'euros, un 9,4% més que en el mateix període de l'any passat.