El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha dit aquest dimecres que el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, "per molt que tingui ombres", és "anecdòtic" i "no desacredita" la seva carrera política i personal.

"Una circumstància així no desacredita una persona, per molt que tingui ombres. És un tema anecdòtic en el balanç global de Cifuentes", ha assenyalat Catalá. En una entrevista en 'Els Esmorzars de TVE' recollida per Europa Press, ha explicat que li sembla "prematur" prendre decisions polítiques abans de tenir tancades les investigacions.

En aquesta línia, i en ser preguntat per si la dimissió de Cifuentes és un tema personal, el ministre ha declarat que "és important la responsabilitat personal, però també la responsabilitat del partit".

Catalá ha dit que el cas del màster Cifuentes "està provocant mal al PP" i els membres del Govern, "que no són bèsties rares", comenten el relacionat amb aquest assumpte, encara que no és tema de discussió en el Consell de Ministres.