Els casals populars del districte de Nou Barris i Horta de Barcelona han condemnat les agressions ultres que han patit en els darrers dies i han denunciat la constant presència de l'extrema dreta al barri. A més, han reivindicat la voluntat de seguir lluitant per un "barri lliure de feixisme i discriminació".

En un comunicat, el casal Tres Voltes Rebels relata el darrer atac que van patir dilluns. Després d'una manifestació antifeixista que es va desenvolupar sense problemes, una quinzena de membres de grups ultres com Democracia Nacional van començar a causar incidents. Segons relaten, diversos membres duien armes blanques i van llençar pedres i cadires metàl·liques contra el casal. Els fets van acabar amb cinc detinguts, entre els quals un membre antifeixista del casal popular.

feixisme

feixisme2

L'entitat antifeixista remarca que aquest no es tracta d'un fet aïllat, sinó que afirmen que aquesta és "una agressió més dins d'una escalada de l'actuació i presència impune dels grups d'extrema dreta al barri". Per això, davant el que consideren "una campanya intimidatòria i amenaçant del feixisme al districte", reivindiquen que cal seguir lluitat per uns barris "lliures de feixismes i discriminació".