El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dissabte que al marge de la data i la pregunta que pugui comunicar el Govern en els propers dies, el que vol saber la seva formació és “si obligaran els funcionaris a obrir col·legis electorals i fer recomptes” el dia del referèndum.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions durant la visita a les festes de Montcada i Reixach. Preguntat sobre l’anunci de la data i pregunta per part del Govern, el portaveu de la formació taronja ha assegurat: “Ens agradaria saber com faran el referèndum, si obligaran els funcionaris a obrir col·legis electorals i fer recomptes o si robaran les dades de tots els catalans per fer un cens fictici perquè l’Estat no els passarà el cens oficial”.

La imputació de Germà Gordó

Carrizosa també s’ha referit a la imputació del diputat de Junts pel Sí Germà Gordó pel cas del 3% i ha reiterat que hauria de deixar l’escó. “El PDeCAT, ERC i la CUP li diuen amb la boca petita que dimiteixi perquè en realitat esperen que es quedi en el grup mixt i així no perdin vots de la seva justa majoria parlamentària”, ha assegurat.

Així mateix ha denunciat que el president del Govern, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, “tenen la corrupció del 3% asseguda entre ells”.