Enganxada entre Carles Puigdemont i Josep Borrell a les xarxes socials. L'expresident s'ha indignat amb una piulada de l'encara ministre d'Exteriors -en funcions- que retreia a l'independentisme la seva incapacitat per trobar una sortida política al conflicte. 

L'històric dirigent socialista, ara al govern Sánchez i a punt d'assumir les funcions de màxim representant de la diplomàcia a Europa, ha escrit al seu compte de Twitter que els independentistes "no han estat capaços d'articular una solució política per al problema que ells mateixos han creat i que ara se'ls ha anat de les mans, mentre miren de transferir la responsabilitat a la resta. Borrell hi adjunta l'editorial d'avui d'El País que demana el cessament immediat del president Torra. 

Puigdemont s'ha sulfurat i de seguida li ha contestat amb una pregunta incisiva. "Vols que et passi els punts que vaig presentar al president Rajoy? Vols que et passi la llista dels acords adoptats al Parlament per una àmplia majoria que mai heu volgut debatre? Propostes clares, concretes. No heu volgut parlar mai, i ara ni tan sols despengeu el telèfon".