Set agents de la policia espanyola van protagonitzar una batussa en un bar del barri del Born de Barcelona el mes d'octubre passat. Ara El Periódico assegura que un dels implicats és un inspector en cap dels antiavalots de la policia espanyola que té al càrrec 250 agents antidisturbis. Segons indica el rotatiu, es tractaria de l'agent que va liderar la baralla, el qual es va encarar amb els treballadors exigint una darrera ronda gratuïta. 

El policia estava allotjat en un dels vaixells Piolín i havia decidit anar a dinar a la Barceloneta, i segons expliquen alguns testimonis del bar, tant ell com els seus companys anaven molt beguts. 

El cos de policia espanyola té una investigació oberta i el citat diari explica que els superiors els van renyar quan es van assabentar de la notícia. A més a més, hi ha dues denúncies per lesions i danys, posades pels cambrers del local. 

El dia de la batussa, a més dels danys materials, els policies es van enfrontar amb els cambrers del bar —que són italians— pensant-se que parlaven en català i els exigien que parlessin en castellà perquè “Barcelona és Espanya”.