Set agents de la Policia Nacional van protagonitzar una batussa en un bar del barri del Born de Barcelona la nit de dilluns, segons ha informat RAC1. Els propietaris van trucar els Mossos denunciant una agressió i destrosses al local, i quan hi va arribar la policia catalana va descobrir que eren agents de la Policia Nacional fora de servei. Es desconeix si els agents formen part del contingent allotjat als vaixells Piolín.

Segons RAC1, des que van entrar al bar els policies van portar problemes. Dos d’ells anaven molt beguts, cridaven, molestaven altres clients i tractaven malament els cambrers. Ells parlen italià, i els agents els van confondre amb catalans i els van exigir que parlessin castellà perquè “Barcelona és Espanya”. Però la situació va anar més enllà. Primer es van negar a pagar les consumicions, i després van demanar una última ronda. Segons l'encarregat Luca, quan els va dir que no, que volien tancar, la reacció va ser airada. "Somos la puta ley aquí en Barcelona! Cerráis y abrís cuando decimos nosotros!", diu l'emissora que algun d'ells va cridar.

També haurien tirat per terra ampolles, trenca el tirador de cervesa i agredit el cambrer. Quan van arribar els Mossos, els van rebre dient-los “rates” i “putos catalans”.