La diputada i portaveu de Junts x Sí a la comissió de Salut, Montserrat Candini ha matisat les declaracions que va fer a un mitjà de comunicació en relació al conseller de Salut, Toni Comín, i arran de les quals es va interpretar que considerava que Comín prioritzava ''acontentar l'esquerra'' més que els pacients.

Candini ha assegurat que en l'entrevista afirmava que ''s'estava consolidant una excessiva ideologia'' entorn a la política de salut i demanava fugir-ne per aprofitar l'experiència del passat per millorar l'atenció dels pacients ''sense barreres ideològiques''. Comín ha agraït el gest i ha recalcat que la diputada i companya de grup ja s'havia disculpat en privat assegurant que el periodista no havia interpretat correctament les seves paraules.

La diputada de JxSí però, reclama que cal deixar de banda ''dogmatismes ideològics'' per prioritzar l'interès general i donar un millor servei al pacient. Per a Candini s'ha d'evitar caure en un ''excessiu reduccionisme ideològic'' en què ''uns són bons i altres dolents''.

El conseller Toni Comín s'ha mostrat agraït per la mostra de suport de la diputada de Junts x Sí i ha recordat que va considerar, al seu moment, ''desafortunada'' aquella declaració i ha afegit que Candini, en privat ja li havia expressat que ''no se sentia identificada'' en la ''literalitat'' de la declaració que va interpretar el periodista.