La plataforma Primàries Catalunya ha presentat aquest divendres els 65 candidats que es presentaran a les primàries per fer una candidatura unitària independentista per a les eleccions municipals a Barcelona.

En un acte aquest divendres que ha agrupat 400 persones, Primàries Catalunya ha presentat als candidats, que han pogut explicar breument el programa de la seva candidatura.

La presidenta de la ANC, Elisenda Paluzie, ha defensat que les primàries a Barcelona han d'aconseguir que la ciutat sigui "la punta de llança per aconseguir la independència" i ha reivindicat que són una aposta per impulsar noves fórmules de participació ciutadana.

"Apostem perquè hi hagi més vinculació entre electors i electes", ha afirmat, i ha assenyalat que la participació ciutadana ha de ser també per elaborar els programes electorals i controlar el seu compliment durant la legislatura.

Paluzie ha explicat que ja hi ha més de 23.000 d'inscrits per votar en les primàries a Barcelona i que es faran debats perquè la ciutadania pugui conèixer els candidats i els seus projectes.