Un grup d'unionistes s'ha burlat dels presos polítics a les portes d'un acte de Junts per Catalunya, on hi participa el president Quim Torra, a Mataró. El grup unionista, molt reduït, ha penjat una pancarta on s'hi poden veure els presos polítics i la paraula "llibertat" al centre, però la pancarta ha estat modificada per mostrar els rostres dels membres del Govern de Puigdemont i els Jordis com dimonis, amb cicatrius o bigotis i amb llaços vermells lligats al coll com una soga.

Unionistes pancarta presos Mataró - Marina Fernàndez

M.F.

A més a més, es pot veure com a la mateixa pancarta també li han afegit la paraula "mai" després de la de "llibertat", volent dir que els presos polítics es quedin durant molt temps a la presó. A la mateixa pancarta també es considera que els presos són traïdors. 

Un cop ha arribat el president Torra a l'acte, el petit grup de manifestants unionistes ha cridat diverses consignes contra els presos polítics i contra els exiliats, com per exemple "Puigdemont a presó", també han mostrat diverses banderes espanyoles. Per contra, dos seguidors de JxCat han mostrat una bandera estelada i una altra d'antifeixista.

President Quim Torra acte JxCat mataró pancarta presos unionistes - Marina Fernàndez

M.F.