A França ja coneixen molt bé l'actual regidor de l'Ajuntament de Barcelona Manuel Valls i el seu aterratge a Barcelona ha tornat a despertar l'interès per l'ex primer ministre. S'han vist tot tipus d'anàlisis durant les últimes setmanes, però hi ha una cosa que encara no s'havia vist mai: un rànquing de les seves "millors traïcions".

L'ha fet la revista d'entreteniment i actualitat Brain Magazine i, a la presentació del llistat, asseguren que Valls és "capaç de trair alhora dos camps oposats amb els que hi havia conspirat prèviament per trair a un tercer". "Manuel Valls ha tornat a trair les seves paraules, ho demostra el seu recent canvi de tendència a l'Ajuntament de Barcelona", constaten, en referència al suport a Ada Colau.

Amb aquest motiu, presenten una "retrospectiva de les seves traïcions més boniques", ironitzen. A la llista hi ha actuacions de Valls com el seu suport a Emmanuel Macron a la segona ronda de les primàries a l'Elysée (quan prèviament havia dit que donaria suport al candidat més votat) o l'allunyament de François Hollande quan aquest s'enfonsava a les enquestes. En quarta posició, hi ha el suport a Colau.