L'advocat dels exiliats, Gonzalo Boye, s'ha fregat les mans després que Esteban González Pons ha estat reelegit avui vicepresident del Partit Popular Europeu, tot i que teòricament no està acreditat. Segons Boye si ha estat escollit és que de fet els eurodiputats ja són considerats com a tals, sense necessitat de prometre la Constitució a Madrid com diu la JEC.

"Els del PP ho tenen clar: Carles Puigdemont i Toni Comin ja són eurodiputats igual que González Pons o Dolors Montserrat", ha indicat l'advocat.

La mateixa Dolors Montserrat ha publicat una fotografia de la reunió del Partit Popular Europeu que ha servit per escollir González Pons. Ho ha presentat com una mostra de protagonisme d'Espanya a Europa.

"Espanya segueix guanyant pes i protagonisme a Europa. Avui González Pons ha estat escollit vicepresident del PPE. Una gran notícia per a tots els espanyols i la gran família del PP. Enhorabona Esteban!", ha manifestat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat