L’advocat Gonzalo Boye suca pa en qualsevol circumstància que pugui significar una situació positiva per als seus clients i ara, la situació creada per la demanda civil contra el jutge Llarena presentada pels membres del Govern a l’exili li dona moltes oportunitats per fer-ho.

Així, després d’assegurar ahir que el ministeri de Justícia "no diu la veritat" sobre la demanda que pesa sobre Llarena als tribunals belgues, aquest divendres ha volgut respondre a un indignat tuit de l’ex-director general de la Policia Nacional i actual senador del PP Ignacio Cosidó on mostrava el seu enuig per la demanda contra Llarena perquè “atempta contra la independència i sobirania” de la justícia espanyola i alhora, acusava Sánchez de ser “còmplice dels colpistes a canvi del seu suport per mantenir el poder”.

“Si així de nerviosos es posen amb una simple demanda civil no vull ni pensar com es posaran quan s’assabentin de la resta d’accions legals”, ha assegurat l’advocat. Només li ha faltat afegir-hi #ahilodejo.