La candidata a les primàries de Junts per optar a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha reclamat al Govern que "deixi d'oferir espectacle" i que treballi a favor de la gent.

"La situació és molt complexa. El que s'ha de fer és governar i deixar-se d'atacs, desconfiança i sospites, i deixar d'oferir aquest espectacle a la ciutadania i posar-se a treballar a favor de la gent", ha indicat en una entrevista al programa Aquí, amb Josep Cuní de la SER.

Borràs ha recordat que el president Quim Torra ja va dir al gener que l'actual Govern "no tenia recorregut", però que després va venir la pandèmia de la covid i es va mantenir "en una situació molt complexa". "Torra podia haver convocat eleccions, però va arribar la pandèmia i va posar les eines que han de permetre fer ús de la política per davant del seu sentiment personal", ha indicat.

Ha afegit que "en aquests moments hi ha desorientació i descoordinació al Govern", després del cessament de Torra, i ha recordat que el vicepresident, Pere Aragonès, fa funcions de president, "però no és president".