"Tingueu molta cura amb la febre groga si visiteu Catalunya". Amb aquestes paraules, Tabàrnia ha compartit un vídeo del dramaturg Albert Boadella, en què es mofa sense cap tipus de vergonya dels presos polítics. El vídeo, que dura poc més de dos minuts, comença amb la imatge de Boadella sortint de casa seva i, de sobte, es troba amb una estelada gegant. 

Visiblement enfadat, el dramaturg gira cua i, quan tot just vol travessar un pas de vianants, s'adona que està tot pintat amb l'estelada i el travessa només trepitjant les línies vermelles, tot acompanyat d'una música de misteri i intriga típica de pel·lícules de por. Però... en aixecar el cap encara es troba amb més estelades i escrits que reivindiquen la llibertat de Catalunya.

Quan Boadella ja no pot més i prova d'escapar de les consignes que clamen a favor dels presos polítics i de la independència, es topa amb un pal en què es pot llegir "República". Només es troba símbols sobiranistes per tot arreu i, fins i tot, els contenidors de les escombraries són tots grocs.

Cansat, Boadella comença a donar cops a tots els objectes grocs que es troba pel camí. I és que, vagi on vagi, tot és groc. De sobte, el dramaturg apareix en un lavabo amb moltes ganes de vomitar, però, llavors, es treu una estelada de la boca i una cinta groga de la bragueta.

Quan s'acaba de treure tot el que té a veure amb estelades o símbols grocs, acaba la música de pel·lícula de terror i comença a sonar La primavera de Vivaldi acompanyada d'una cara de plena satisfacció de qui es fa dir "president de Tabàrnia", que marxa fent saltironets i carregant-se, per allà on passa, totes les insígnies a favor dels presos i la independència de Catalunya.