Durant la segona jornada del debat pels pressupostos generals de l'Estat el PDeCAT ha donat per acabada l'Operació Diàleg que el govern espanyol presumptament va engegar fa mesos per reduir el moviment sobiranista. El portaveu Ferran Bel ha desafiat el president espanyol Mariano Rajoy a repetir l'acte a Barcelona on va fer promeses d'inversió i "pluja de milions" en infraestructures, tot i que més tard no van quedar reflectides de la mateixa manera en els comptes de la Moncloa.

"Aquests pressupostos van liquidar l'Operació Diàleg. Seria capaç de repetir l'acte fa tres setmanes mirant als ulls els empresaris i els ciutadans? No li permet tornar a fer un acte així al senyor Rajoy. Incompleix amb tothom", ha dit Bel al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Montoro s'ha tornat que sí que el podria repetir, ja que la inversió hauria augmentat en un 30% respecte de l'executat l'any anterior. El ministre novament s'ha excusat que la interinitat de l'Executiu havia impedit de satisfer les promeses d'inversió.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat