La periodista Bea Talegón ha revelat a través de les xarxes socials la persecució que va patir per part dels socialistes quan era secretària general de la Internacional de Joves Socialistes . 

"A mi m'enviaven els mossos feliços de la JSE per boicotejar-me consells mundials. Concretament a Dortmund (2013) vam aprovar una resolució d'acord entre organitzacions del Marroc i el Sàhara Occidental que reconeixien el dret d'autodeterminació", ha dit.

"El maig de 2013 la direcció del PSOE ja em tenia al punt de mira. I la seva estratègia va ser la d'enviar-me els seus nois per boicotejar tot el que estàvem aconseguint a base de molta feina. Concretament, la resolució històrica que vam aprovar per unanimitat", ha escrit.

"Quan estava tot aprovat va aparèixer la delegació espanyola. A protestar i a fer un discurs que no oblidaré mai. 'El Marroc i el Sàhara arriben a un acord sense comptar amb Espanya, que som una expotència colonitzadora'. Així va parlar Chus Greciet. Enviat en representació de JSE", explica. "No us podeu imaginar les cares de tots els delegats procedents de països de tot el món. Ni us podeu imaginar la mala estona que em van fer passar. La ràbia, la vergonya i com vaig plorar. Per descomptat que la repassada que els van fer i la cridòria encara ressona".

"Finalment vam aconseguir dur a terme la nostra resolució. Algun dia rescataré el vídeo que vaig gravar. Però almenys queda alguna referència d'aquella magnífica experiència en la qual vam fer una cosa molt positiva. Malgrat la delegació espanyola", acaba.