La cadena BBC, a través de la productora catalana Mediapro, ha obert una convocatòria per buscar públic que participi en un debat sobre la independència de Catalunya. Es tractaria d'un debat televisat, presentat pel popular presentador britànic de HARDtalk, Stephen Sackur, i que tindria lloc dimecres que ve a la seu de Mediapro a Barcelona.

Concretament, la BBC aspira a aconseguir 100 partidaris de la independència, 100 partidaris de seguir formant part d'Espanya i 100 que siguin neutrals o indecisos. L'únic requisit que demana és saber anglès. El debat s'enregistraria dimecres 25 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda i s'emetria a través de les plataformes internacionals de la cadena britànica, BBC World News i BBC World Service Radio. Està previst que se'n facin fins a quatre emissions durant el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre.

Per tal d'inscriure-s'hi, Mediapro demana que s'enviï un correu electrònic a l'adreça debate@mediapro.es i que s'hi faci constar el nom, l'edat, la professió i el DNI. El termini per rebre sol·licituds acaba aquest divendres a les 12 del migdia.