En una entrevista a la consellera de Treball Dolors Bassa a RAC1, ha criticat que "els treballadors de l'Aeroport de Barcelona diuen que als altres aeroports tenen complements econòmics que aquí no tenen", tot i que "els salaris són els mateixos". A més, també ha recordat que els treballadors del Prat diuen que a Barcelona hi ha molts menys efectius que a altres aeroports. Així, la consellera ha reiterat que "no hi ha dret que es tracti com es tracta l'Aeroport de Barcelona". 

Bassa també ha retret que "el govern espanyol s'hi hauria d'haver posat molt abans" i ha comparat la rapidesa d'actuació de l'Estat amb la de la Generalitat. "La Generalitat s'hi va posar fa 25 dies. Vam estar requerint a Aena que vingués durant 15 dies i s'hi va posar el dia 13", ha explicat. Així mateix, la consellera també ha aprofitat per remarcar que "tenim un pressupost amb molta política social" i que "està molt clar que treballem per a tota la ciutadania de Catalunya".

Per altra banda, Bassa ha valorat la vaga dels treballadors de les ambulàncies i ha dit que hi continuen mediant, però s'ha mostrat positiva envers una futura negociació. "Crec que ens en podem sortir millor que amb el metro i Eulen", ha expressat.  

Per últim, pel que fa a la petició de dimissió del conseller d'Empresa Santi Vila per part de la CUP, Bassa s'ha mostrat contundent i ha dit que "la CUP pot dir el que vulgui" i que, des del govern català, "tenim molt clar els dos objectius: la millor gestió per les persones del nostre país i que l’1-O tothom pugui votar".