L'extresorer del PP Luis Bárcenas ha negat aquest dimecres haver rebut lliuraments de diners en sobres de la mà d'Álvaro Pérez 'El Bigotes' i ha dit que "mai de la vida" ningú li ha dit, ni de forma afectuosa ni de forma despectiva 'Luis el cabrón'.

Durant la seva tercera jornada de declaració davant del tribunal que el jutja per la primera època d'activitats de la trama Gürtel (1999-2005), el que fos responsable de les finances 'populars' ha precisat que només va coincidir amb Pérez en cinc o sis ocasions a la seu del partit al carrer Génova de Madrid. També en la celebració del Congrés del PP de 2008 a València, per al qual l'empresa del 'Bigotes', Orange Market, va realitzar alguna feina.

"Cap grau de confiança"

No tenia amb ell "cap grau de confiança" i aquestes trobades no eren personals ja que com a gerent no tenia relació amb les persones que s'ocupaven dels aspectes tècnics.

Segons ha explicat a preguntes de l'advocat de 'El Bigotes', Pérez estava considerat en la formació com "una persona molt creativa" en el seu terreny, dedicat a l'escenografia i l'organització d'actes electorals.

Respecte a l'apunt que reflecteix en la comptabilitat B del capitost de la trama Francisco Correa un lliurament de 72.000 euros vinculats amb el nom 'Luis, El Cabrón' i qüestionat sobre si aquest apel·latiu responia a un lliurament econòmic a Bárcenas, l'extresorer ha precisat que no li va deixar aquesta quantitat.

Segons la seva opinió, els informes indiquen "clarament" que l'apunt sobre 'Luis el cabró' respon a un deute de Pérez cobert per Correa i ell. "El mateix apunt comptable ja deixa l'operació totalment clara", ha defensat.