La caverna mediàtica de Madrid s'ha mostrat irritada amb la manifestació contra el terrorisme celebrada a Barcelona, visiblement incòmoda per la presència del rei Felip VI en una concentració on de forma majoritària s'hi han vist estelades i ha estat molt criticat.

El director d'El Español i exdirector d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, no ha dubtat a assenyalar que la presència del monarca espanyol a la marxa -la primera d'un Rei espanyol- ha estat un error de càlcul polític i no pas menor.

L'articulista del diari ABC Hermann Tertsch s'ha expressat en termes similars, però visiblement irritat, i acusant a més de terroristes els manifestants.

El periodista i tertulià José Oneto s'ha mostrat molt molest per la presència d'estelades a la manifestació, i n'ha deduït que no era una marxa contra el terrorisme.

Els diaris de Madrid han presentat la protesta contra el rei Felip VI i Mariano Rajoy com un "boicot" a la manifestació, coincidint amb el fet que els darrers dies diversos articulistes havien especulat amb la idea que la presència del monarca representaria un gir polític.

El País ha utilitzat a la seva web aquest concepte, endurint el titular inicial. Primer ha publicat:

Posteriorment, l'"entelar" ha passat a ser "boicot".

Gairebé és el mateix títol que ha utilitzat el diari ABC:

abc