Banc Sabadell considerarà traslladar els principals càrrecs directius de l'entitat a Madrid en la pròxima reunió del seu consell d'administració si la Generalitat segueix endavant el procés independentista, segons ha avançat Reuters.

L'agència britànica, que cita a una font propera al màxim òrgan de govern de Banc Sabadell, indica que l'entitat estudiarà traslladar l'oficina de presidència, així com als directors d'algunes unitats de negoci, a les oficines del banc a Madrid si el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no fa marxa enrere.

Fonts de l'entitat han assegurat que encara "no s'ha pres una decisió sobre això", si bé han reconegut que és "una possibilitat" que es troba a sobre de la taula.

El consell d'administració de Banc Sabadell celebrarà una reunió el pròxim 26 d'octubre a Alacant -on el banc ha establert la seva nova seu social- per tal d'aprovar els comptes trimestrals de l'entitat, per posteriorment presentar-los el dia 27 a les seves oficines del carrer Serrano a Madrid.

En canvi, el trasllat d'empleats fora de Catalunya -Banc Sabadell compte amb una plantilla de gairebé 26.000 treballadors- serà poc "significatiu", segons fonts del mateix banc.