L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha anunciat aquest diumenge al matí que reorganitzarà les funcions de l'alcaldia els pròxims mesos per poder acompanyar el seu fill gran en la lluita contra la leucèmia.

"Totes i tots temem que la paraula càncer pugui entrar a les nostres vides. He estat al costat de moltes famílies, nenes i nens que han lluitat i lluiten contra aquesta merda", ha compartit a través d'un missatge de Twitter.

"Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida i molt agressiva i que està atacant el meu fill gran", ha concretat.

@jordi ballart leucemia hijo mayor

Twit de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart / Captura

"Estem en bones mans i anirà bé. Però ja ens han advertit que el camí serà llarg i molt dur", ha manifestat en el mateix missatge.

Ballart també ha demanat disculpes si els pròxims mesos no pot atendre ni respondre com ho ha "intentat fer sempre" i subratlla que tot "ha anat molt de pressa" i ara ha de "reorganitzar la vida i també l'alcaldia". Així, ha expressat: "L'ingrés a l'hospital serà llarg i jo estaré al seu costat".

D'aquesta manera, ha subratllat: "La meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi".

Reorganització en els pròxims dies

Tal com ha detallat l'alcalde de Terrassa, en els pròxims dies s'informarà de com es reorganitzen les funcions de l'alcaldia en els mesos que vindran i ha agraït la comprensió de tothom. 

En la mateixa piulada Ballart ha volgut agrair la humanitat dels professionals que s'han trobat aquests dies a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

"T'estimo moltíssim, Xito. Ets la nostra vida i ho farem tot per tu", conclou.

"Energia i força per guanyar la batalla"

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha enviat "tota l'energia i força per guanyar aquesta batalla".

@nuriamarinlh leucemia jordi ballart fill

Tuit de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín / Captura

A través de les xarxes socials, Marín ha escrit: "Molts ànims, Jordi i família. Us envio tota l'energia i força per guanyar aquesta batalla. Esteu en les millors mans. Una abraçada ben forta".

Insults homòfobs

Fa uns mesos, Ballart va denunciar a través de les xarxes socials haver estat víctima d'insults homòfobs després de tancar l'skatepark de la ciutat per frenar la pandèmia del coronavirus. Un usuari de la infraestructura indignat li hauria escrit missatges privats amb insults com "ets un puto gai de merda" o "tonto". 

Ballart va respondre a través de Twitter mantenint l'anonimat de la persona que va insultar-lo assegurant: "No toleraré atacs com aquest per decisions que només pretenen protegir les persones de més contagis". D'aquesta manera, va destacar que existeix un "problema que es diu homofòbia", per la qual cosa "encara hi ha certa gent que no vol respectar a qui pugui ser, fer, pensar o estimar com vulgui".

 

@jordi ballart homofobia

 

Imatge principal: primer pla de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart / ACN